Scroll Top

Stagevacature Events – 2023-2024

slider_14k

Gaat jouw hart ook sneller kloppen van toonaangevende (top)sportevenementen met impact voor alle betrokkenen? Dan zoeken wij jou!

Functieomschrijving

Als enthousiaste, proactieve en hands-on stagiair kom je ons Eventteam versterken. Je krijgt de kans om mee te werken aan diverse sportevenementen en projecten, waarbij je alle facetten van de organisatie zult ervaren. Denk aan het inrichten van de locatie, het regelen van benodigde materialen, communicatie met deelnemers, regelen van route-gerelateerde zaken, het ontwikkelen van draaiboeken en meer.
Tijdens jouw stageperiode zul je je in ieder geval specifiek richten op twee concrete evenementen; de Cruyff Legacy 14K 2024 en de Koningsspelen 2024.

Wie zijn wij?

Sportyv is sinds 2013 een betrouwbare partner in de evenementenbranche. We zijn specialisten in event- en projectmanagement in de sport. Met onze kennis & ervaring dragen we bij aan de organisatie van (top)sportevenementen, adviseren we over evenementen(beleid) en zijn we betrokken bij het ontwikkelen van evenementenconcepten en het naar Nederland halen van evenementen. We maken het verschil met onze bewezen projectmatige aanpak, brede ervaring, professionaliteit en het staan voor kwaliteit. We doen ons werk als hecht team vanuit ons hart: met plezier en passie. We gaan, in samenwerking met alle betrokken stakeholders, altijd voor het beste eindresultaat.
We zijn de afgelopen jaren betrokken geweest bij veel grote (top en/of fondsenwervende) sportevenementen in Nederland zoals EK Atletiek 2016, Dutch Grand Prix, Elfstedentriatlon van de Maarten van der Weijden Foundation, Cruyff Legacy 14K 2022-2023, diverse Davis Cups, diverse voetbaltoernooien, zoals de UEFA Euro 2020 en UEFA Women’s EURO 2017, meerdere zwemtoernooien, zoals de International Swimming League 2021, etc.

Wie ben jij?

• Je bent minimaal derde- of vierdejaars student van een relevante HBO
(sport)opleiding;
• Je bent minimaal 3 (liefst meer) werkdagen beschikbaar (eventueel onderzoek in de overige dagen uit te voeren);
• Sport(evenementen) is jouw passie;
• Je bent leergierig, creatief en hebt ons ook iets te leren;
• Je denkt vooruit, houdt van plannen, organiseren en je bent communicatief vaardig;
• Je bent sociaal, enthousiast, creatief, resultaatgericht en hebt oog voor detail;
• Je kunt zelfstandig werken, steekt graag je handen uit de mouwen en bent stressbestendig;
• Je wordt enthousiast van planningen, actielijsten en draaiboeken;
• Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke Nederlandse vaardigheden;
• Af en toe werken in de avonden en het weekend is voor jou geen probleem;
• Flexibel met betrekking tot je werkplek is voor jou ook geen probleem.

Tijdsperiode

De stage loopt van oktober 2023 t/m mei 2024. Als jij een ander tijdsframe voor je ziet, dan is dat bespreekbaar. Je werkplek zal voornamelijk thuis en het kantoor van Sportyv op Papendal (nabij Arnhem) zijn.

Stagevergoeding

Je ontvangt een stagevergoeding conform marktwaarde voor de periode waarin je werkzaam bent.

Contactinformatie

Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan jouw CV en motivatie vóór 1 september a.s. naar info@sportyv.nl