Scroll Top
Ons Team

Ons Sportyv team is ambitieus en professioneel en we gaan staan voor kwaliteit. We doen ons werk vanuit ons hart met plezier en energie!  Onze teamleden stellen zich hieronder kort voor. 

team_yvonne
Yvonne Tamminga

Ik krijg veel energie van het organiseren van evenementen waarmee we impact maken. Het mogelijk maken van iets dat onmogelijk lijkt zie ik als een uitdaging. Mijn zakelijke droom is het organiseren van een groot multisportevenement in Nederland.” 

team_yvon
Yvon Roelofs

“Ik kan me geen mooier werkveld voorstellen dan de wereld van de grootschalige (top)sportevenementen. Ik houd van de hectiek, de diversiteit aan opdrachten en het houden van overzicht in een dynamische setting. Vanuit mijn ambitie en enthousiasme zal ik samen met een hecht team en de betrokken stakeholders altijd voor het best mogelijke resultaat gaan.” 

team_michele
Michèle de Ruijter

Het vanaf 0 met een gedreven en hecht team impactvolle (top)sportevenementen realiseren vind ik het leukste dat er is. De diversiteit in evenementen, projectteams en omgevingen zorgen ervoor dat ik iedere dag met een lach aan het werk ga.”

team_bas
Bas Smits

“In aanloop naar een evenement hou ik ervan om samen met een hecht organisatieteam alles op alles te zetten om een succesvol evenement neer te zetten. Het past bij mij om hard te werken, altijd positief te blijven en voortdurend te denken in oplossingen.” 

team_carlijn
Carlijn Spaaij

“De verbindende factor die sport met zich meedraagt vind ik ontzettend mooi. In teamverband toewerken naar één moment en alle betrokkenen bij het (top)sportevenement tevreden te stellen geeft mij enorm veel energie. De positiviteit die ons bedrijf uitstraalt, het samenwerken in dit hechte team en de vele partijen waarmee je in contact komt is waar ik gelukkig van word in mijn werk.” 

team_marleen
Marleen Aerts

“Bij elk evenement wil ik een blijvende herinnering achterlaten voor zowel de bezoeker als de medewerker. Een verhaal om mee te geven naar huis, waar je tijdens het avondeten over blijft vertellen.”

team_linda
Linda Griët

“Het aan elkaar knopen van wensen en belangen van verschillende stakeholders, planmatig toewerken naar een einddoel en daarbij plezier maken met een team: dat is wat mij elke dag opnieuw voldoening geeft. Dat we voor onze evenementen en projecten sport inzetten als doel of als middel is het mooiste wat er is.

team_alexander
Alexander Atkinson

“Ik vind het gevoel van verbinding en uitdaging, zoals sport dat kan oproepen in de mens, fantastisch. Deze gevoelens wil ik met mijn werk op grote schaal mogelijk maken bij zowel sporters als toeschouwers. Ik ga hierbij energiek en resultaatgericht te werk en ik vind het maken van persoonlijke connecties met mijn omgeving hierbij belangrijk. Let’s go!”

team_ingrid
Ingrid van Bruchem

“Ieder evenement is uniek! Ik geniet ervan om steeds in wisselende teams een evenement voor te bereiden en uit te voeren. En als dan alles op zijn plaats valt ben ik enorm trots op de impact die we hebben kunnen maken in een speelstad, bij de sporters, de bezoekers, de vrijwilligers en voor onszelf!”

team_yoran
Yoran Stoop

“Sport is zoals bij velen ontzettend belangrijk in mijn leven. Ik vind het dan ook fantastisch om met een hecht team succesvolle (top)sportevenementen neer te zetten en een unieke ervaring te creëren voor sporters en toeschouwers. Ik ben positief ingesteld, resultaatgericht en ga iedere dag met veel energie aan het werk.

team_noa
Noa Hotke

“De beleving van topsportevenementen is een bijna magische ervaring waar de grenzen van menselijke prestaties worden verlegd en waar dromen werkelijkheid worden. Dit is dan ook de reden waarom ik met veel plezier werk aan het organiseren en het uitvoeren van deze evenementen.”